About

TazOlip
Jakarta, Indonesia

Bio: I'm a happy 28 years old wife of a happy 36 years old husband ^^ (updated 2017) As of why we call each other Koko and Cece, please read this post https://tazolip.wordpress.com/2015/10/22/panggilan-koko-dan-cece/ But of course you can skip that since it's not so important anyway, tee-hee. Thank you for dropping by and I hope you enjoy reading my blog. Have an awesome day! πŸ™‚

View complete profile

 

4 thoughts on “About

  1. haii,olive salam kenal …gw monica ,gw juga lagi pusing nih ngurusin perrsiapan pernikahan, klo ada info mengenai koor gereja yahh info…thank u oliv..trus untuk buku acar untuk gereja harus ACC romo dl yaa..?info untuk buat dan cetaknya dimana donk liv..thank u olive

    Like

    • Halo monica, untuk koor aku deal dengan teamnya Marcelia (koor gereja Maria Bunda Karmel). Email aja ke Marcelia kalau tertarik di cardifwls@yahoo.com πŸ™‚ Untuk buku acara, iya mesti di approve romo gitu duluuu. Dan aku belum bisa diapprove karena dapetnya romo siapa aja belum tau huhuhuhuhu

      Like

  2. hay cc oliv..salam kenal,ak chika dr stasi palloti.. ak mau minta info detail soal kpp bs dibantu ?? waktu cc ikut kpp itu hanya 3 hari pertemuan aj dalam 6 bulan..atau setiap bulannya ad 3hr pertemuan ?? makasi cc utk infonya

    Like

    • Halo chika, salam kenal juga ^^ untuk KPP dekenat jakarta barat yg di kristoforus grogol (aku lupa 1 atau 2) hanya selama 3 hari doang sebelum nikah πŸ™‚ Ada di postingan aku kok Chik πŸ˜€

      Like

Write your thoughts or questions here! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s